Venezuela president teatas naasmisest kodumaale

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Venezuela president Hugo Chavez teatas eile oma Twitteri konto vahendusel, et on naasmas kodumaale pärast vähiravi Kuubal.

«Ma olen praegu lennukis. Kõik tunnevad ennast õnnelikena, sest me suundume meie armastatud Venezuelasse. Fidel ja Raul (Castro) saadavad oma tervitused! Elagu Venezuela!» kirjutas Chavez.

Venezuela president viibis Kuubal, et teha läbi kolmas kiiritusravi tsükkel vähi vastu võitlemisel. Chavez jäi vähiravi tõttu kõrvale näiteks ka Colombias toimunud Ameerika riikide tippkohtumiselt.

Chavez on lubanud, et «jätkab võitlust elu eest ega alistu».

57-aastane Venezuela liider läbis Kuubal kiiritusravi tsükli. Chavez on Havannas juba varem läbi teinud kaks kiiritusravi tsüklit. Eelmisel kuul eemaldati tal vaagna piirkonnast pahaloomuline kasvaja ning 2011. aasta juunis veel üks.

Venezuela ametnikud ei ole kordagi täpsustanud, mis tüüpi kasvaja presidendil on, kuid väidavad järjekindlalt, et see ei ole levinud teistesse organitesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles