Londoni politsei vahistas kesklinnas segadust külvanud mehe

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Londoni politsei vahistas kesklinnas segadust külvanud mehe.
Londoni politsei vahistas kesklinnas segadust külvanud mehe. Foto: SCANPIX

Politsei vahistas reedel mehe, kes pealtnägijate sõnul ähvardas end õhku lasta rahvarohke ostutänava äärses kontorihoones Londoni kesklinnas.

«Me vahistasime mehe Tottenham Court Roadil. Hoonet otsitakse parajasti läbi,» teatas Londoni politsei.

Pealtnägijate sõnul oli mees võtnud pantvangi neli meest, kuid politsei teatas, et «ei ole antud hetkel pantvangidest teadlik», kuigi korrakaitsjad otsivad alles hoonet läbi.

Politseisõidukid sulgesid tänava 150 meetri ulatuses seoses teatega, et üks mees, kelle keha külge olid kinnitatud gaasikanistrid, sisenes kontorihoonesse ja hakkas kuuendalt korruselt sülearvuteid alla loopima.

Sündmuskohal oli politsei läbirääkija ja relvastatud politseinikud patrullisid. Politsei teatel ei ole vahejuhtum terrorismiga seotud.

Huffington Post, mille toimetus sündmuskoha lähedal asub, teatas, et neli meest on pantvangis veokijuhtidele sõidutunde andva firma ruumides.

Lehe võrguküljel oli videointervjuu firma töötaja, 27-aastase Abby Baafiga, kes ütles, et mees oli rünnanud tema firma kontorit.

«Ta ilmus lihtsalt kohale... gaasisilindrid keha ümber. Põhimõtteliselt ähvardas ta kontori õhku lasta. Ütles, et ei hooli oma elust, ei hooli millestki,» ütles naine videos.

«Ta otsis konkreetselt mind, aga ma ütlesin «Minu nimi ei ole Abby» ja ta lasi mul minna,» lisas naine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles