Koolipoiss: viina juuakse isegi tunni ajal

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noorte kinnitusel pole napsu kättesaamine keeruline.
Noorte kinnitusel pole napsu kättesaamine keeruline. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Kuigi nii mõneski koolis on kord karm, leiavad alkoholilembesed teismelised ikka võimaluse, kuidas kooliterritooriumil nina veel enne tundide algust täis tõmmata.

«Meil on kooli juures oma nurk, kus me hommikuti kokku saame, no ja seal võtamegi,» rääkis Õhtulehele üks 16aastane koolipoiss.

Enamasti smuugeldatakse kooli viina, kehvematel päevadel peab leppima õllega, mille mõni poiss kodust külmkapist pihta pannud. Kangema kraami saamiseks pidavat nad ära kasutama kooli lähedal poe juures olevaid joodikuid, kes Miku sõnul on viieka eest nõus kõike tegema.

Tallinna kaubanduskeskuses aega surnuks löönud poiste sõnul on kerge ka õpetaja nina all juua, nii kinnitas üks neist, et võttis veepudelisse peidetud viina kehalise kasvatuse tundi kaasa ja jõi seda tunni ajal. «Tüüp ei saanud, noh, mitte midagi aru,» rääkis ta. Koolipoiste sõnul juuakse peamiselt igavusest.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles