Putin pakkus Ukrainale Tõmošenko ravimist Venemaal

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Putini ja Julia Tõmošenko kohtumine 2009. aasta augustis, kui mõlemad pidasid peaministriametit.
Vladimir Putini ja Julia Tõmošenko kohtumine 2009. aasta augustis, kui mõlemad pidasid peaministriametit. Foto: SCANPIX

Venemaa valitud president Vladimir Putin taunis täna Euroopa liidrite otsust boikottida ekspeaminister Julia Tõmošenko pärast Ukrainas toimuvaid Euroopa meistrivõistlusi jalgpallis, pakkudes samas poliitikule ravivõimalusi Venemaal.


«Mis puutub jalgpalli EM-i, ma leian, et mingil juhul ei tohi segada poliitikat, äri ja teisi samalaadseid küsimusi spordiga, sport tuleb rahule jätta,» ütles Putin kohtumisel ajakirjanikega. «Juhindun põhimõttest, mida jutlustab Rahvusvaheline Olümpiakomitee: sport asub väljaspool poliitikat.»

Samuti kommenteeris valitud president võimalust ravida Tõmošenkot Venemaal.

«Mis puutub asja humanitaarpoolt, siis kui Julia Volodõmõrovna peab vajalikuks ja Ukraina võimud, meie Ukraina partnerid, sellega nõustuvad, siis võtaksime heameelega Julia Tõmošenko vastu Venemaal raviks mis tahes talle ja Ukraina võimudele sobival ajal mis tahes raviasutuses,» ütles Putin.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles