Türklane andis hasartmänguvõla katteks oma 13-aastase tütre

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türgi politseinik.
Türgi politseinik. Foto: SCANPIX

Lõuna-Türgis Adana provintsis päästeti 13-aastane tüdruk, kelle isa oli ta oma hasartmänguvõlgade katteks maha müünud, vahendab ajaleht Hürriyet kohalikku uudisteagentuuri Doğan.
 


Tüdruk, kelle puhul on avalikud vaid initsiaalid Ş.Ç., kadus 4. aprillil Kagu-Türgis Şanlıurfa provintsis. Tema ema andis kadumisest teada kohalikule prokuratuurile ning ütles ka, et abikaasa võis lapse oma mänguvõla pärast olla maha müünud 20-aastasele Mehmet Karamusile.

Politsei kuulas lapse isa Ahmet Ç. küll üle, kuid lasi ta esialgu vabaks, sest mees ütles, et ei tunne Mehmet Karamust ega tea, kus ta tütar olla võiks.

Lõpuks avastasid politseinikud, et tüdrukut hoitakse vangistuses Adanas, ning alustas päästeoperatsiooni. Laps leiti eelmainitud Mehmet Karamusi juurest tööliste telklaagrist. Karamus peeti kinni.

«Tema isa andis ta oma mänguvõla eest,» selgitas Karamus esimesel ülekuulamisel. «Ma ei röövinud teda.» Karamus, kes on juba abielus ja ühe lapse isa, väitis, et võttis tüdruku oma teiseks naiseks.

Hürriyeti teatel vahistati Karamus süüdistatuna inimröövis ja lapse seksuaalses kuritarvitamises. Lisaks on ka röövitud tüdruku isa suhtes algatatud kriminaalasi.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles