Keskerakond hoiab lahkuda soovijaid vägisi nimekirjas

Martin Smutov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Indrek Sammal

Suur oli Keskerakonna Saaremaa piirkonnaorganisatsioonist väljaastunute imestus, kui nad pea poolteist kuud pärast lahkumisavalduse kirjutamist avastasid, et avalikkuse silmis on nad jätkuvalt erakonna liikmed.

Nagu sellest veel vähe oleks, hoiab erakond kinni ka inimest, kes kirjutas lahkumisavalduse juba kaheksa kuud tagasi, kirjutas Saarte Hääl.

Kohalikku juhatusse kuulunud erakonna liige Elo Naaber ütles, et Keskerakond käitub tema tahte vastaselt, sest ta kirjutas avalduse ja seega oli lõpparve erakonnaga tehtud.

Lahkumisavalduse esitanuile on aktiivselt hakatud ajupesu tegema ja Keskerakonna peasekretär Priit Toobal kinnitab lausa, et nii mõnigi esitatud avaldus ei ole tegelikult allakirjutanu oma kindel soov ja tahe.

«Inimesed ütlevad, et nad ei taha kuhugi minna,» esitab Toobal oma versiooni ja kinnitab, et kui on piisavalt suheldud, siis arvatakse inimesed Keskerakonnast ka ametlikult välja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles