President lõikas talgupäeval koduvalla koolipargis võsa

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
President lõikas talgupäeval koduvalla koolipargis võsa.
President lõikas talgupäeval koduvalla koolipargis võsa. Foto: Peeter Rahnel

President Toomas Hendrik Ilves osales «Teeme ära!» talgupäeval koduvalla Abja gümnaasiumi ümbruse korrastustöödel, lõigates koos poeg Luukas Ilvesega koolipargis võsa.

Riigipea meenutas, et kui neli-viis aastat tagasi oli «Teeme ära!» midagi erakordset, siis nüüd on see paljudele loomulik, et maikuu alguses peetakse talguid ja kodukoht saab puhtamaks, ilusamaks, vahendas presidendi kantselei pressiesindaja.

«Me näeme kümnetes ja kümnetes paikades, kuidas kodanikualgatus toob Eestis kokku inimesed, kes märkavad oma valla või linna probleeme ja oskavad ise neile lahenduse leida,» tõdes president Ilves. «Väline heakord muudab puhtamaks meid endid, kogu meie riiki. Ja vaadakem kaugemale: Eestist pärit algatus «Teeme ära!» on jõudnud nüüd paljudesse maadesse ning muutnud 2012. aasta rahvusvaheliseks talgu-aastaks, mis ühendab 91 riiki ja miljoneid inimesi.»

««Teeme ära!» ja korrastustalgud üldse on iga oma kodukohast, oma riigist hooliva inimese vastus ükskõiksusele ja käegalöömisele, tema soov vähendada prügi – selle sõna laias tähenduses – meie ümber,» ütles president Ilves.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles