Kooride jõuproov: Toompea segakoor pääses «Laululahingusse»

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peeter Langovits

Eile õhtul üllatas «Laululahingu» toimetaja Anu Välba Estonia kontserdisaalis harjutavat Toompea segakoori, teatades, et nad on pääsenud populaarsesse kooride võistlussaatesse.


Koorivanem Imre Sooäär ja koorijuht Hirvo Surva särasid. «See on uskumatu!» hõiskas Sooäär, kes fotol loeb ette teadet saatesse pääsemise kohta.



Toompea segakooris laulab kolmkümmend inimest erinevatest parteidest – nii koalitsioonist kui ka opositsioonist. Koor asutati 2004. aastal, kui Eesti võeti Euroopa Liidu liikmeks.



Aivar Riisalu sõnul saavad kooriliikmed omavahel väga hästi läbi. «Kõik kipuvad praegu tülitsema, aga laulmine on nii mahalaadiv tegevus, et tänu sellele saame meie omavahel küll suurepäraselt läbi,» ütles ta.



Lisaks Riisalule laulavad kooris veel näiteks Evelyn Sepp, Taavi Rõivas, Marek Strandberg, Mailis Reps ja Ester Tuiksoo. Toompea segakoor peab 14. märtsil eetrisse minevas saates esitama Ruja «Õunalaulu». (PM)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles