«Pehmed ja karvased» kolivad taas ETVsse

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Pehmed ja karvaste» kaadritagune elu.
«Pehmed ja karvaste» kaadritagune elu. Foto: Egert Kamenik/Postimees.

Alates sügishooajast näeb poliitsatiiri sarja «Pehmed ja karvased» taas ETV ekraanil, kust sari masu ajal oli sunnitud lahkuma.

«Oleme rõõmsad, et «Pehmed ja karvased» vahepealse äraoldud aja järel taas kodukanalisse naaseb,» ütles ETV peatoimetaja Heidi Pruuli.

Ta tunnistas, et sari tuli masu rabedal algusajal eelarvenappuse tõttu loovutada erakanalile, kuid  õnneks sai  vaataja  oma lemmiktegelastele ikka kaasa elada.

«Elujõudu käpiknukk-poliitikutel jagub, küllap nad meile oma uuel aastakäigul veel näitavad! Oodata on satiirisärinat, millelt võib loota ühiskonda tervendavat jõudu,» kinnitas Pruuli.

Sarja kaasstsenarist Gert Kiileri sõnul on neil nii head tegelased, et enamasti nad kirjutavad ennast ise, autorid on vaid vahendajad. «Kuna kirjutame nö tellija materjalist, siis on aegajalt ikka juhtunud, et mõni nädal ei toimu midagi põnevat - sel juhul tuleb oma professionaalsed oskused täiel määral tööle panna. Kuid praegust pilti vaadates seda hirmu ei ole,» arvas Kiiler.

«Pehmed ja karvased» on kunstniku ja lavastaja Hardi Volmeri juhtimisel ning Toomas Kalli stsenaariumi järgi televaatajate ees olnud 2001. aasta 31. detsembrist alates.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles