Indoneesias leiti üles Vene reisilennuki vrakk

Mari Kamps
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Indoneesia päästetöötajad leidsid vraki, mille puhul on arvatavasti tegemist eile kadunuks jäänud Vene reisilennukiga Suhhoi Superjet-100.

Indoneesia meedia andmetel märgati päästetöödel osalevalt helikopterilt fragmente, mis võivad kuuluda kadunuks jäänud Vene lennukile, vahendas RIA Novosti.

Tuttuus lennuk viibis Aasia riikides tutvustusturneel. Indoneesia pealinna Jakartasse saabus see eile ja oli enne saatuslikuks osutunud demonstratsioonlendu teinud seal juba kaks tuuri.

Indoneesia sõjaväe esindaja ütles AP-le, et praegu on vraki seisundi kohta keeruline midagi öelda, kuna seda märgati eemalt.

Reutersi andmetel asuvad lennuki jäänused mäe nõlval 1650 meetri kõrgusel.

Lennuki pardal viibis täpsustatud andmete järgi 48 inimest. Seal oli kaheksa Venemaa, 36 Indoneesia, kaks Itaalia, üks Prantsuse ja üks USA kodanik.

Vene peaminister Dmitri Medvedev moodustas komisjoni, kelle ülesandeks on tegeleda Suhhoi Superjet-100 intsidendi uurimisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles