Jõgeva peab võidupüha paraadi linnale suureks tunnustuseks

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil on eelmisel aastal Tallinnas toimunud võidupüha paraadi osalised.
Pildil on eelmisel aastal Tallinnas toimunud võidupüha paraadi osalised. Foto: Priit Simson

Jõgeva linnavalitsus ja volikogu peavad presidendi kantselei ja kaitseliidu otsust korraldada tänavune võidupüha paraad märkimisväärseks tunnustuseks maakonnalinnale.

Jõgeva linnapea Viktor Svjatõsevi sõnul pole nii pidulikku ja väärikat sündmust kui võidupüha paraad Jõgeval varem toimunud, vahendas pressiteade.

«Selline valik on tunnustus ja usaldus kõikidele linna elanikele. Jõgeva ja selle piirkond on tugevasti seotud ka Eesti vabadusvõitluse ajalooga. Nii sündis Laiusel riigimees ja Tartu rahu Eesti Vabariigi poolne sõlmija Jaan Poska, Aidus toimus Vabadussõja lahing, Jõgevat kui raudteelinna läbisid rongid vabdussõdalastega,» märkis linnapea.

«Jõgeva on valmis paraadil osalejaid vastu võtma. Seoses Jõgeva 70. aastapäeva tähistamisega on viimastel aastatel ehitatud kaasaegsemaks ja nägusamaks kesklinn ja linna erinevad piirkonnad. Paraadi läbiviimisega kaasnevad kaudsed kulutused, mille katmisega saab linn hakkama. Pealegi teeb nende kulutuste kandmine ainult rõõmu,» ütles Svjatõsev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles