Vaata, kus tehakse täna teetöid

Martin Smutov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Eeva Kaun

Maanteeinfokeskus annab ülevaate tänastest teetöödest.

Seoses Luige Kevadlaadaga on tänasest kuni 13.maini kõigil päevadel kell 9-18 piiratud kiirust 50 km/h Harju maakonnas Tallinna-Rapla-Türi maanteel Luigel (km 6,9-8). Keelatud on maanteel peatumine ja parkimine.

Lääne-Viru maakonnas Rakvere–Väike-Maarja–Vägeva maanteel Ebavere-Rakke remondilõigul (km 30,5-43,7) on alates tänasest orienteeruvalt 2-3 kuu jooksul soovituslik ümbersõit Simuna kaudu.

Teetruubi paigaldustöid tehakse:
*Kell 8-15 Jõgeva maakonnas Vanassaare-Ruskavere maanteel Vanassaare-Kääpa lõigul (km 0-4,2). Tööde teostamise ajal on tee liiklusele suletud. Ümbersõit on tähistatud;
*Kell 8-16 Võru maakonnas Vana-Antsla–Lüllemäe maantee 3. kilomeetril Jaanimäel. Kehtib kiiruspiirang 30 km/h ning tööde teostamise ajal on üks sõidurada liiklusele suletud.

Soodsa ilma korral tehakse teekatte parandustöid Jõgeva maakonnas Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maanteel Puurmanist kuni Tartu maakonna piirini (km 148-155). Tööde tsoonis on piiratud kiirust 70 km/h ja teel võib olla lahtist killustikku.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles