Aftonbladet: printsess Estelle saab viis ristivanemat

Mari Kamps
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kroonprintsess Victoria ja prints Daniel oma tütre Estelle'iga. Paremal on väikse printsessi onu prints Carl Philip.
Kroonprintsess Victoria ja prints Daniel oma tütre Estelle'iga. Paremal on väikse printsessi onu prints Carl Philip. Foto: SCANPIX

Rootsi kroonprintsess Victoria ja tema abikaasa prints Daniel valisid oma esiklapsele ristivanemad ära, kirjutab Aftonbladet.

Ajalehe andmetel saab printsess Estelle viis ristivanemat. Nendeks saavad Taani kroonprintsess Mary, Norra kroonprints Haakon ja Hollandi kroonprints Willem Alexander. Tegemist on Victoriale ja Danielile kõige lähedasemate siniverelistega.

Kuninglikel perekondadel on ristivanematega seoses pikad traditsioonid. Näiteks Mary poeg prints Christian, Haakoni tütar Ingrid Alexandra ja William Alexanderi tütar Catharina Amalia on kroonprintsess Victoria ristilapsed.

Perekonna ringist saavad printsess Estelle’i ristivanemateks prints Danieli õde Anna Westling Söderström ja kroonprintsess Victoria vend Carl Philip.

Aftonbladeti jaoks oli üllatav, et ristivanemate seast jäi välja kroonprintsess Victoria õde printsess Madeleine.

Ajalehe väitel kinnitas ristivanemate nimekirja õigsust usaldusväärne allikas. Rootsi kuningakoda pole seda kinnitanud ega ümber lükanud.

Kroonprintsess Victoria tõi tütre ilmale 23. veebruari varahommikul kell 4.26 kohaliku aja järgi. Laps oli 51 sentimeetrit pikk ja kaalus 3,2 kilogrammi. Väikse printsess saab nimeks Estelle Silvia Ewa Mary.

Ristimine leiab aset 22. mail.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles