Uuri, kus tehakse täna teetöid

Martin Smutov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Eeva Kaun

Maanteeinfokeskus annab ülevaate tänastest teetöödest.

Tänasest kuni 23. maini on iga päev õhtu kella 22-st kuni varahommiku kella 6.30-ni remonttööde tõttu liiklusele suletud Ääsmäe-Haapsalu-Rohuküla maanteel km 17,7 asuv Riisipere viadukt. Tähistatud ümbersõit toimub läbi Munalaskme.

Seoses Tallinn-Narva maanteel Loo-Maardu teelõigu asfalteerimistöödega on Iru ringristmik 16.05 ja 17.05 öö – ja varajastel hommikutundidel kell 0-7 liikluseks suletud ning ümbersõit toimub üle Maardu viadukti Vana-Narva maanteelt.

Kuna tööde ajaks on tunnel suletud, siis Narva poolt Loole liikuda soovijad peavad sõitma foorristmikuni ning sealtkaudu tagasi mööda Narva maanteed.

Paar tundi enne ringristmiku tööde algust vähendatakse asfalteerimise ajaks ka põhitee sõiduridasid.

Tänasest kuni 20. maini on Võru maakonnas Pindi silla remondi tõttu liikluseks suletud Võru-Räpina maantee km 12 kuni 12.7 (Pindi silla ja Lasva ristmiku vaheline lõik). Tähistatud ümbersõit toimub Lasva asula kaudu.

Veetrasside ehitustöödeks on liiklusele suletud Põlva maakonnas Ahja-Vastse–Kuuste maantee kilomeetritel 0,3-0,5 (Illimari tn). Ümbersõit Tartu mnt ja Allika tn kaudu.

Alustatakse teekatte taastusremondiga Harju maakonnas Lagedi-Aruküla-Peningi maanteel Järsi - Aruküla lõigul (km 8,6-11,3). Kiirusepiiranguks on tööde tsoonis 30 km/h ning tööde orienteeruvaks lõpptähtajaks on 1.august.

Elektrikaablite paigaldustööde tõttu on piiratud liikumiskiirust tööde tsoonis kuni 30 km/h Järva maakonnas Meossaare teel kilomeetritel 0,4-1,4.

Järva maakonnas Mäeküla-Koeru-Kapu maanteel alustatakse Vao kooli tee ristmiku (km 19,2) ja Kalitsa-Koeru-Udeva-Preedi ristmiku ümberehitustöödega. Kiirusepiiranguks on kehtestatud 50 km/h ning tööde lõpptähtajaks on 12. juuni.

Teekatte parandustöödeks on piiratud liikumiskiirust kuni 30 km/h Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maanteel Siniküla - Laeva ristmiku (km 155,0-161,0) ja Tiksoja-Ilmatsalu ringristmiku (km 178,0-183,0) vahel, samuti Võru maakonnas Puskaru-Väimela maanteel Lahelt-Parksepani (km 8,0-12,0) ning Pindi-Verijärve maanteel Lasvalt-Palometsani (km 5,7-14,0).

Sademeteta ilma korral tehakse pindamistöid Pärnu maakonnas Pärnu-Rakvere-Sõmeru maanteel Alustel (km 34,0-36,0) ja Rael (km 61,0-62,0) ning Kõpu-Tõramaa-Jõesuu maanteel Riisal (km 29,7-31,7). Kiirusepiirang 30 km/h jääb kehtima orienteeruvalt neljaks päevaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles