Eesti uus lotomiljonär annab poole võidust sõbrale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järjekordne õnnelik lotomiljonär
Järjekordne õnnelik lotomiljonär Foto: Reporter.ee

Eile lisandus Eestisse veel üks lotomiljonär, kes võitis Viking Lotto süsteemimänguga peavõidu summas üle 1,7 miljoni krooni.


Eesti Loto kontorit külastas 25-aastane meesterahvas, et vormistada eilsel loosimisel võidetud Viking Lotto kohaliku jackpoti võit.

Eesti Loto teatel võitis mees Põhjamaade ühisloterii Viking Lotto eilsel loosimisel kohaliku jackpot 5+1 võidutasandi summas 1 702 978 krooni.

Mees on olnud pidev klassikalise loterii ja ka kiirloterii mängija, kuid Viking Lotto süsteemimängu mängis ta sõbra soovitusel esimest korda. «Kokkuleppe kohaselt saab pool võidust süsteemimängu soovitanud sõber,» vahendas Eesti Loto kommunikatsioonijuht Maarja Mänd.

Vabaabielus, väikest tütart kasvatav tallinna noormees kavatseb anda osa summast oma lähedastele. «Ahne ei tohi olla, see viib hauda,» olid õnneliku võitja sõnad.

Mees oli pileti ostnud internetist Eesti Loto kodulehe vahendusel. Loosimiseks panustas ta 280 krooni, mängides süsteemimängu ja tema peavõidusummale lisandusid veel kolme väiksema võidutasandi tabamused summas 52 700 krooni.

Nüüd on Eestis kokku 83 lotomiljonäri, neist 26 on võitnud Viking Lottoga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles