Uuri, kus tehakse täna teetöid

Martin Smutov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teetööd.
Teetööd. Foto: Toomas Huik

Maanteeinfokeskus andis ülevaate, kus tehakse täna teetöid.

Sobiva ilma korral jätkatakse täna ja homme asfalteerimistöödega Tartu–Viljandi–Kilingi-Nõmme maanteel Viljandi linna piiril. Liiklust reguleeritakse fooridega ja kiirus on piiratud kuni 30 km/h.

Lisaks suletakse 71. kilomeetril asuval ringteel Viljandi-Rõngu maantee peale- ja mahasõit. Ümbersõidud Väluste ja Mõnnaste tee või Viiratsi valla Iva tee kaudu.

Liiklusummikute vältimiseks kasutada võimalusel ka teisi ümbersõite (Laidu tee või Kuudeküla tee).

23. maini on igal õhtul kella 22-st kuni varahommiku kella 6.30-ni remonttööde tõttu liiklusele suletud Ääsmäe-Haapsalu-Rohuküla maantee 18. kilomeetril asuv Riisipere viadukt. Tähistatud ümbersõit toimub läbi Munalaskme.

Järva maakonnas Pärnu-Rakvere-Sõmeru maanteel Roosna-Allikul (km-d 108-110,8) alustatakse tänasest freesimistöödega. Liiklust reguleeritakse fooridega ja kiirus on tööde tsoonis piiratud kuni 30 km/h.

Teekatet parandatakse Tartu maakonnas Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maanteel Tatra orust Põlva maakonna piirini (199-207,6) ja Tartu–Viljandi–Kilingi-Nõmme maanteel Puhja ja Väike-Rakke vahelisel lõigul (km-d 23-30). Töötsoonis kehtib kiiruspiirang 50 km/h.

Tallinna-Narva maanteel Ida-Viru maakonnas:
* 133. kilomeetril on ca 100-meetrisel lõigul puurimistööde tõttu 25.maini piiratud kiirust 50 km/h;
* Jõhvi ja Sinimäe vahel (km-d 164-190) parandatakse lõiguti teekatet (ca 10 m pikkuste lõikude freesimis- ja asfalteerimistööd). Tööde ajal kehtib töötsoonis kiiruspiirang 30 km/h.

Pindamistööde tõttu kehtib kiiruspiirang 30 km/h lõiguti Põlva maakonnas Põlva-Reola maanteel Vastse-Kuuste – Vooreküla vahel (km 15,7-21,9).

Täna ja homme paigaldatakse Jõgeva maakonnas Siimusti-Kaave tee 1.kilomeetril Eristvere ristmikul sõidutee äärekive. Kiiruspiirang 30 km/h.

Reedel, 18.mail on teetöödeks liiklusele suletud Harju maakonnas Jüri alevikus Jüri-Vaida tee 1.kilomeetril. Ümbersõit toimub kõrvaltänavate kaudu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles