Kohtla-Järvel kihutas 19-aastane autojuht vastu seina

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: kaader Reporter.ee videost

Ida-Virumaal eiras purjus ja juhiloata 19-aastane Tiina eile õhtul peatumismärguannet, põgenes politsei eest ja kihutas lõpuks autoga vastu seina.

Tagaajamine sai alguse Jõhvist, kus politseinikud märkasid kella kolmveerand üheksa ajal Škoda roolis Tiinat, kes oli neile erinevate liiklusrikkumiste tõttu juba varasemast tuttav, vahendab Reporter.ee.

Peatumismärguande peale hakkas neiu põgenema. Tagaajamise käigus kaldus ta vastassuunavööndisse ja oleks peaaegu politseiautot ramminud, lisaks tekitas ta neljaminutilise tagaajamise käigus veel mitmeid liiklusohtlikke olukordi.

Tagaajamine viis edasi Kohtla-Järvele, kus neiu 50 kilomeetri alas 140-kilomeetrise tunnikiirusega kihutas. Sompa linnaosas Kelluka tänaval kaldus ta autoga kurvis paremale ja sõitis vastu kändu, mispeale auto paiskus vastu majaseina.

Patrullteenistuse vanem Martin Rist ütles, et kõigele vaatamata olid juhi vigastused minimaalsed. Politsei viis ta sündmuskohalt arestimajja.

Täna määras kohus Tiinale karistuseks 30-päevase aresti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles