Liikumispuudega inimesed loodavad Pevkurist hästi toimetulevat sotsiaalministrit

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Auli Lõoke
Auli Lõoke Foto: Pm

Eesti Liikumispuudega Inimeste Liit võttis teate Hannes Pevkuri kandidatuuri esitamisest sotsiaalministri kohale vastu rahuloluga ja toetab tehtud otsust.


«Liidul on olnud kõikide viimaste sotsiaalministritega heas mõttes konstruktiivne koostöö. Meie muresid on võetud kuulda, iseasi, kuidas nende lahendustega alati rahule jääda võib,» ütles tegevjuht Auli Lõoke.

«Loodame siiralt, et probleemid, mis jäävad maha minister Maripuust, leiavad tulevase ministri poolt puudega inimesi rahuldava lahenduse.»

Arvestades praeguse aja majanduslangust eeldame, et minister on nii sõnades kui tegudes aus ja hooliv kõikide inimeste suhtes, kel on toimetulekuks vaja riigi abi.

Liikumispuudega Inimeste Liit teeb kõik selleks, et ka uue ministriga sünniksid otsused konstruktiivses koostöös, kus on ära kuulatud kõigi osapoolte arvamused parema lahenduse leidmiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles