ERR.ee: Jaak Aabi sõnul oli Pevkur Reformierakonna parim valik

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endine sotsiaalminister Jaak Aab..
Endine sotsiaalminister Jaak Aab.. Foto: Liis Treimann.

Endise sotsiaalministri Jaak Aabi hinnangul oli Hanno Pevkuri valimine sotsiaalministri kandidaadiks Reformierakonna parim valik, teatas

ERR Uudised

.

«Selline on valik ja ma usun, et see on parim valik, mida Reform välja käis, eks siis näeb, kuidas ta hakkama saab. Lugu on muidugi keeruline - praeguses olukorras saada ministeerium tööle, sest ma olen aru saanud, et põhiprobleem seal on usalduskriis,» selgitas Aab «Aktuaalsele kaamerale».

Peaminister Andrus Ansip taandab riigikogu majanduskomisjoni esimehe Urmas Klaasi kandidatuuri ajakirjanduslikuks spekulatsiooniks ning väidab, et Reformierakond ei ole kavatsenud teda sotsiaalministriks esitada.

«Ma olen veendunud, et Urmas Klaas võiks samuti olla hea sotsiaalminister, kuid hetkel on ta vajalikum majanduskomisjoni esimehena,» ütles peaminister.

Endise sotsiaalministri Eiki Nestori hinnangul ei saa Pevkuril väga kerge olema.

«Mis ma praegu soovin, on see, et need reformid, mida on kavandatud, liiguksid edasi, aga ega see ka pole kerge - varsti me tähistame juba kümmet aastat sellest, kui muudkui luuakse ja luuakse ja keegi luua ei suuda,» selgitas Nestor.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles