IRLi peasekretär: Reformierakond peab kiiresti selguse tooma

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
IRLi peasekretär Priit Sibul.
IRLi peasekretär Priit Sibul. Foto: Liis Treimann

IRLi peasekretär Priit Sibul loodab, et koalitsioonipartner Reformierakond suudab seoses väidetavate varjatud annetusega avalikkusele ammendavad vastused anda, vahendab ERR Uudised.

«Mulle tundub, et Reformierakonna esimees Andrus Ansip on üsna adekvaatselt ja kiirelt reageerinud. Loodan, et Reformierakond suudab avalikkusele võimalikult kiiresti ammendavad vastused anda,» lausus Sibul.

Sibula sõnul saab enne prokuratuuri uurimistulemusi tõdeda vaid üht: erakondade rahastamine peab olema kooskõlas seadustega.

Küsimusele, kas IRLi rahastamine on olnud igati seadusepärane, vastas Sibul, et temale teadaolevalt küll: «Võin kinnitada.»

15 aastat Reformierakonda kuulunud Silver Meikar tunnistab tänase Postimehe arvamusloos, et annetas oma nime all aastail 2009–2010 parteile 115 000 krooni, mis polnud tema oma ja mille päritolu ta ei tea.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles