Lillo: erakonnaliikmete annetustes pole midagi erilist

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev Lillo
Kalev Lillo Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Riigikogulased peavad tegema poliitikat ja kampaaniat, mis maksab raha, ning seetõttu pole midagi erilist ka selles, et nad parteile annetuse teevad, ütles riigikogu liige ja endine Reformierakonna kontori piirkondade divisiooni juht Kalev Lillo.

«Mina julgen väita, et olukorras, kus inimene tuleb aastaid hiljem välja avaldusega, et talle on keegi helistanud ja ta on teinud annetusi, teadmata raha päritolu, see asi teeb erakondade kontorid ettevaatlikuks ja ajab kihevile,» ütles Lillo, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

Küsimusele, kas Meikari välja toodud rahastamisskeemi pole Reformierakonnas kunagi olnud, vastas Lillo, et ei tea, et nii oleks olnud.

Miks peaks Meikar valetama, ei osanud Lillo öelda ning arvas, et ta varjub täna osavasti selle maski taha, et temast on saanud nägija ja ta on asunud võitlema õigete poolele, on pimeduse tsoonist väljunud.

«See kõlab väga hästi, võib-olla loobki pildi tänases foonis, et erakonnad on justkui pahad ja tema on hea, aga päeva lõpuks mida ma loen enda kohta, see on puhas vale ja ma ei saa sellega nõustuda,» sõnas poliitik.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles