Teetööd mõjutavad liiklust viiel maanteel

Oliver Kund
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Maanteeameti info kohaselt tuleb sõidukijuhtidel täna arvestada liikluspiirangutega viiel maanteel.

Alates kella 12.00-20.00-ni on teekatte freesimistööde tõttu piiratud kiirust tööde tsoonis kuni 30 km/h Tartu maakonnas Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa maanteel Variku viadukti ja Tõrvandi ristmiku (km 186,8-187,6) vahelisel lõigul.

Seoses ristmiku ümberehitusega on piiratud kiirust kuni 30 km/h ning suletud üks sõidusuund Järva maakonnas Mäo-Tarbja-Eivere-Korba maantee (km 2,7-2,9) ja Mäo tee ristmikul.

Kruusatee remonttöödega alustatakse Jõgeva maakonnas Kärksi-Elistvere maanteel (km 0,7-6,1). Kiirusepiiranguks on tööde tsoonis 30 km/h ning tööd kestavad juulikuu lõpuni.

Teekatte parandustöid tehakse Lääne maakonnas Risti-Kuijõe maanteel Kuijõel (km 4,4 ja 5,6). Kiirusepiiranguks on tööde tsoonis 30 km/h.

Kiirusepiirang 30 km/h kehtib ka teetruubi ehitustööde tõttu Pärnu maakonnas Uulu-Soometsa-Häädemeeste maanteel kilomeetritel 6,2.

Sobiva ilma korral märgistatakse teekatet Harju maakonnas Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa maanteel Tartu-Tallinn suunal km 20-5,5. Ettevaatust aeglaselt liikuvast märgistustehnikast möödumisel!

Tee geoloogilisi uuringuid tehakse Tartu maakonnas Jõhvi-Tartu-Valga maanteel Igavere-Kobratu lõigul (km 109.7-118,9) ning Ida-Viru maakonnas Kohtla-Kohtla–Nõmme maanteel Kohtla silla piirkonnas. Tööde tsoonis on suletud üks sõidurada ning kiirusepiiranguks 30 km/h.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles