Väidetav pedofiil lõhkus jalavõru ja põgenes jälgimise alt

Oliver Kund
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elektrooniline jalavõru.
Elektrooniline jalavõru. Foto: Peeter Langovits

Lastevastases seksuaalkuritegudes süüdistatav staažikas ratsutamistreener Vello Kudrjavtsev (62) lõhkus elektroonilise jalavõru ning kuulutati seetõttu tagaotsitavaks.

Elektroonilise valve all viibinud Kudrjavtsev lõhkus jalavõru 12. mail ja lahkus liikumiskeelu ajal oma elukohast, kirjutas Õhtuleht.

Lääne ringkonnaprokuratuur süüdistab eakat meest oma sugukire vägivaldses rahuldamises alaealisega, sugukire rahuldamises lapsega, alaealise vägistamises, lasteporno valmistamises või selle võimaldamises, lapse seksuaalses ahvatlemises ja alaealise kallutamises alkoholipruukimisele.

Süüdistuse kohaselt pani Kudrjavtsev kuriteod toime aastatel 2007–2011. Seksuaalse väärkohtlemise alla langenud alaealiste hulgas oli nii poisse kui ka tüdrukuid ehk kokku ligi 10 kannatanut.

Kudrjavtsev vahistati mullu novembris, kuid tänavu veebruari lõpus asendati tema vahi all pidamine elektroonilise järelevalvega.

Kinniseks kuulutatud kohtuprotsess väidetava pedofiili üle peaks algama Rapla kohtumajas 2. oktoobril. Süüdimõistmisel ähvardab teda kuni 15aastane vanglakaristus.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles