Varvara tapmine hoiab Narva emasid endiselt hirmu all

Mirjam Mäekivi
, uudistetoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Narvalaste lilled ja küünlad Varvara mälestuseks tüdruku leidmiskoha lähistel.
Narvalaste lilled ja küünlad Varvara mälestuseks tüdruku leidmiskoha lähistel. Foto: Kaspar Pokk/Kanal 2

Üheksa-aastase Narva tüdruku Varvara Ivanova tapmises kahtlustatavat ei ole siiani tabatud, mistõttu kardavad tüdruku ema Natalja sõnul narvakad oma laste pärast, kuid tahetakse näha ka seda, et taolise koletu mõrva toime pannud inimene saaks karistada.

Varvara tapmisest on möödas kaks kuud ning tema leidmiskohale jäähalli taha tuuakse endiselt nukkusid, kaisuloomi, küünlaid ja lilli ning kohalikud elanikud ei suuda juhtunut unustada, kirjutab Õhtuleht.

«Mulle ei meeldi, et kohast, kuhu mõrvar mu lapse tõi, on saanud omamoodi palverännaku koht, aga ma saan inimestest aru, sest see tuleb südamest,» räägib elajalikult tapetud pisikese Varvara ema.

Natalja ütleb, et ta on oma lapse ja enda ränga saatusega leppinud.

«Loomulikult tahan ma, et kurjategija tabataks, aga ma ei süüdista pere tragöödias ei ühiskonda ega riiki ja ei kanna kellegi peale viha,» tõdes ta.
Viru ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Mari Luuk tõdeb, et praegusel hetkel midagi uut Varvara traagilisele juhtumile lisaks juba varemöeldule teatada pole, ning kinnitab vaid, et politsei tegeleb juhtumiga jätkuvalt aktiivselt.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles