Hanno Pevkur võttis Maret Maripuust jäänud koorma enda kanda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Priit Simson

President Toomas Hendrik Ilves kirjutas eile alla otsusele nimetada 23. veebruarist sotsiaalministriks Hanno Pevkur ning vabastada sellest ametist Maret Maripuu.


Enne allakirjutamist kohtus riigipea valitsusjuht Andrus Ansipi ja ministrikandidaat Pevkuriga, kellega arutas probleeme sotsiaalministri valitsemisalas.



Reformierakonna juhatus nimetas Pevkuri ministrikandidaadiks neljapäeval, erakonna esimehe peaminister Andrus Ansipi sõnul oli otsus üksmeelne.



Pevkur ise ütles neljapäeval, et sotsiaalministri koha vastuvõtmine on talle suur väljakutse.


Enda sõnul kavatseb ta ministrina tegutseda selle nimel, et Eesti sotsiaalsüsteem oleks tervikuna abivajajatele tõhus ja riigile majanduslikult jõukohane. Ta pidas vajalikuks, et majanduslikult raskel ajal jõuaks riigi abikäsi nii ümberõppe kui ka toetustena kindlasti just nendeni, kes seda vajavad.



Eilse kohtumise järel seisis tulevane minister (paremal) langetatud päi Ansipi auto juures, kui viimane ajakirjanike küsimustele vastas. (BNS)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles