Hyvinkää tulistamises sai viga ka kolm pesapallurit

Mari Kamps
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Töölö haigla Helsingis.
Töölö haigla Helsingis. Foto: SCANPIX

Uusimaa maakonnas Hyvinkääl aset leidnud tulistamises vigastada saanud inimesed on kõik noored, nende seas on ka kolm Hyvinkään Tahko pesapallimeeskonna liiget.

Kokku sai viga kaheksa inimest ja nad toimetati Töölö, Meilahti ja Hyvinkää haiglasse, vahendas yle.fi.

Töölö haigla peaarsti Eero Hirvensalo sõnul on vigastatute seas nii mehi kui naisi. Kahe seisund on kriitiline, lisas ta.

Doktor Hirvensalo sõnul viiakse Hyvinkään haiglasse toimetatud haavatud tänase päeva jooksul üle Töölö haiglasse. Pärast niisugust muudatust jääb Meilahti haiglasse ravile kaks ja Töölösse kuus tulistamises viga saanud noort inimest.

Pesapallimängijate vigastada saamist kinnitas Iltalehtile meeskonna juht Ossi Savolainen. Üks kolmest mehest sai väga raskelt viga. «Kella 2 saadik on mul telefon pidevalt helisenud,» kommenteeris ta ja lisas, et meeskond peab kell 17 kriisinõupidamise. «See on täiesti mõistetamatu. Mul pole lihtsalt sõnu.»

Ööl vastu tänas aset leidnud tulistamises sai surma 18-aastane naine. Politsei võttis täna hommikul kinni ka arvatava tulistaja, kelleks on 18-aastane kohalik mees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles