Mõne kooli lastel on homme vaba päev

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Corbis / Scanpix

Kuna tänavu langeb 24. veebruaril tähistatav vabariigi aastapäev teisipäevale, siis on mitmed Eesti koolid otsustanud teha esmaspäeva vabaks päevaks.

«Oleme tahtnud pakkuda lastele väheke pikemat pühadeaega ja viinud selle päeva linnavalitusega kooskõlastades üle 4. juunile, et tekitada kõige pikema veerandi keskele pisikene lisavaheaeg,» rääkis Haapsalu gümnaasiumi direktor Andres Ammas Postimees.ee'le. Direktori sõnul on Haapsalus sama plaan veel kolmel koolil.

Kooli pole vaja minna ka Karksi-Nuias asuva August Kitzbergi nimelise gümnaasiumi lastel. Koolijuhi Kalle Visteri sõnul tähistati koolis vabariigi aastapäeva 20. veebruaril ning esmaspäeval pole lastel kooli vaja tulla. Ka Karksi-Nuia kool on otsustanud lisapuhkepäeva tasa teha juuni alguses.

Tallinna Vanalinna Hariduskolleegiumis tähistati iseseisvuspäeva juba neljapäeval, 19. veebruaril ning selle kooli õppurid said lisaks esmaspäevale vabaks ka eelmise reede.

Tööinspekstiooni kinnitusel on homne tööpäev kolm tundi lühem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles