Tallinna ümbruse remonttööde tõttu tuleb arvestada pikema sõiduajaga

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teetööd.
Teetööd. Foto: Oliver Matkur/Postimees

Maanteeinfokeskus tuletab meelde, et Tallinna ümbruse maanteedel toimuvad remonttööd, mistõttu tuleb nende teede läbimiseks arvestada lisaajaga.

Liiklus on häiritud Tallinn-Paldiski maanteel Hüüru-Kiia remondilõigul (16-18,9 km). Kilomeetrisel lõigul reguleeritakse liiklust fooridega. Tööd kestavad juuli keskpaigani.

Liiklus on häiritud Tallinna ringteel Saku ja Kanama viadukti vahelusel lõigul (23,8-30,2 km). Liiklust reguleeritakse. Tööd kestavad orienteeruvalt augusti keskpaigani.

Liiklust häirib Luige eritasandilise ristmiku ehitus Tallinna ringtee ja Tallinn-Rapla-Türi maantee ristmikul

Tallinna poolt sõites on Tallinn-Rapla-Türi maanteel esimene ristmik (8,8. km) muudetud ringristmikuks. Mõlemas sõidusuunas kasutusel üks sõidurada.

Liiklus on häiritud Tallinn-Rannamõisa-Kloogaranna maantee Tabasalu-Muraste bussipeatuse lõigul (6,3-12,9 km). Vajadusel liikust reguleeritakse. Tööd kestavad orienteeruvalt juuli keskpaigani.

Täna parandatakse teekatet Lääne-Viru maak onnas Tallinn-Narva maanteel Padaoru ja Tüükri vahelisel lõigul (118,5-122 km). Töö on liikluv, kiiruspiirang tööde tsoonis 50 km/h.
Põlvas Kanepi-Leevaku maantee 20.kilomeetril on teetruubi ehituseks täna piiratud kiirust 30 km/h.

Võru maakonnas Antsla-Kanepi maanteel Antslast Vana-Antslani (1,4-3,8 km) puhastatakse 31.maini maanteekraave. Tööde ajal kehtib ca 200 meetrises töötsoonis kiiruspiirang 50 km/h.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles