Politsei: ummikuid tekitavad sõidukijuhid

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ummik Ülemiste ristmikul.
Ummik Ülemiste ristmikul. Foto: Liis Treimann

Tallinna liikluskorraldajate sõnul ei ole Ülemiste ristmikul tekkinud ummikud tingitud mitte teetöödest ega nende tõttu muudetud liikluskorraldusest, vaid sõidukijuhtide käitumisest, vahendab ERR Uudised.

Tallinna intensiivsemate hulka kuuluva Ülemiste ristmiku ehitustööde tõttu muudetud liikluskorraldus töötas vaid pool päeva sujuvalt, kui juba tekkisid ummikud.

Põhja prefektuuri liiklusjärelevalve talituse juht Elari Kasemetsa sõnul ei ole ummiku põhjus teetööd ega muutunud liikluskorraldus, vaid sõidukijuhid ise.

«Hoolimata sellest, kui sul põleb fooris roheline tuli ja kui sa näed, et see ristmik on kinni, sealt kusagile sõita ei ole, siis ei ole mõtet ka sinna ristmikule välja sõita ja omakorda sulgeda võib-olla veel ristisuunad,» sõnas Kasemets. «Tegelikult, kui seal kannatlikult oodata ja tõesti võib-olla mõne foori taga veeta 20-30 sekundit kauem aega, siis liiklusele annab see suure võidu kindlasti.»

Tema sõnul mõjutasid ummikute teket ka mõned seisma jäänud autod, mis lihtsalt üle kuumenesid ja ka üks väike plekimõlkimine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles