Putin sõidab külla Eurovisioonil laineid löönud udmurdi memmedele

Mari Kamps
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Udmurdi memmed ehk Buranovskije Babuški pärast Eurovisioonilt naasmist Moskva Domodedovo lennuväljal.
Udmurdi memmed ehk Buranovskije Babuški pärast Eurovisioonilt naasmist Moskva Domodedovo lennuväljal. Foto: SCANPIX

Venemaa president Vladimir Putin kavatseb suvel sõita külla udmurdi memmedele, kes tänavusel Eurovisioonil laulsid Venemaale välja teise koha.

Riigipea pressisekretäri Dmitri Peskovi sõnul selgub täpne kuupäev pärast mitmeid välisvisiite, vahendas RIA Novosti.

«See sõit saab teoks suvel, kuid arvestades seda, et kuni G20 tippkohtumiseni Los Caboses on kalenderplaan üle koormatud, siis võib arvestada, et konkreetne kuupäev selgub pärast 20. juunit,» lisas ta.

G20 liidrid kohtuvad Mehhikos Los Caboses 18.-19. juunil. Praeguste oletusel järgi saavad seal omavahel kokku ka USA president Barack Obama ning Vene riigipea Putin.

Ansambel Buranovskije Babuški võitis lauluga «Party for Everybody» Bakuus teise koha. Putin õnnitles Udmurtiast pärit kollektiivi eduka esinemise pärast ja väljendas kavatsust sõita neile külla.

President tahab oma silmaga näha, kas tõesti on Buranovos televiisoritega kehvasti, sest väidetavalt asub sealne ainuke teler külanõukogu majas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles