Runö reisid Pärnu sadamasse on küsimärgi all

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Runö.
Runö. Foto: Reena Liigus

Runö alustas eile graafikujärgset laevaliiklust reisidega Ruhnust Roomassaarde ja tagasi, kuid Reisid Pärnu sadamasse on aga seni lahtised, kirjutab Saarte Hääl.

Ruhnu vallavanema Aare Sünteri sõnul pole täpselt teada, mis päeval reis Pärnu poole toimub ning kummas sadamas, kas Pärnus või Munalaiul, laev silduda tohib.

«Pärnu sadama osas on seis praegu lahtine, mistõttu on Pärnu ots suur küsimärk, kuid ma loodan siiski, et see asi laheneb,» tähendas Sünter.

Ka Väinamere Liinid loodab Pärnu sadamalt kiiremas korras saada kinnitust sujuvaks koostööks, et Runö saaks silduda reisijatele sobilikus ja mugavas kohas otse Pärnu südames.

Väinamere Liinide juhataja Urmas Treiel ütles, et reis Pärnu peaks toimuma sel reedel, kuid seis Pärnu sadamas sildumisega on sama, mis läinud nädalal – sadamast pole neile vastatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles