Nutt: Reformierakond ei mõjutanud Meikari töölevõtmist

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Nutt.
Mart Nutt. Foto: Peeter Langovits

Inimõiguste instituudi juhatuse esimees Mart Nutt lükkas tagasi Reformierakonna aseesimehe Jürgen Ligi väited nagu oleks Silver Meikar saanud instituuti tööle Reformierakonna soovituse tõttu.

«Ligi ei ole minuga sel teemal rääkinud, ma tundsin ju Meikarit varem, minu tingimuseks oli Meikari töölevõtmisel see, et tal on inimõiguste alased kogemused ja ta tegeleb inimõigustega ja ta on sellega hakkama saanud,» kinnitas Nutt ERR Uudistele.

«Mulle ei ole keegi mitte mingeid tingimusi seadnud Meikari töölevõtmisel,» lisas ta.

ERR Uudised küsis Nuti käest, et mida ta ütleb nendele, kes peaks kahtlustama, et endisele riigikogu liikmele Meikarile on lihtsalt organiseeritud pärast riigikogust lahkumist hea töökoht? «Mina lükkan selle küll ümber,» vastas Nutt, kelle sõnul oli Meikari töölevõtmine põhjendatud, instituudile vajalik ja tema teadmisi saab instituudi töös lisaväärtusena ära kasutada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles