Toomla: tundub, et Ansip ja Ligi on täiesti meeleheitel

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Toomla.
Rein Toomla. Foto: Toomas Huik

Peaminister Andrus Ansipi ja rahandusminister Jürgen Ligi eksimused avalikkusega suhtlemisel viitavad politoloog Rein Toomla sõnul parteisisesele meeleheitele, vahendab ERR Uudised.

Politoloog Toomla ütles, et sellise kaliibriga poliitikud ei saa omale selliseid eksimusi lubada.

Toomla arvates ei tohi nad endale lubada võimalust, et nende mõtteid võidakse tõlgendada kas kallutatult või hoopis vastupidiselt.

«Paistab, et olukord Reformierakonna juhtkonna ümber on muutunud nii närviliseks, et väga kogenud poliitikud hakkavad eksima,» märkis ta.

Toomla hinnangul oleks kõige parem olnud palgata mõni suhtekorraldusfirma ja küsida nendelt nõu.

Peaminister Andrus Ansip ütles esmaspäeval Postimehele antud intervjuus, et ettevõtete juhid, ammugi mitte erakonna peasekretärid, ei eelda, et nende telefonikõnesid ei kuulata pealt – eeldus on pigem selline, et kõik telefonikõned on salvestatavad ja sisuliselt avalikud.

Rahandusminister Jürgen Ligi nimetas aga Silver Meikari tegevust riiklikuks kuriteoks, millel on korvamatu kahju. Hiljem ütles Ligi, et poleks pidanud kasutama Meikari arvamusloo mõjudest rääkides sõnu «riiklik kuritegu».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles