Uuri, kus tehakse täna teetöid

Martin Smutov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teetööd
Teetööd Foto: Toomas Huik / Postimees

Maanteeinfokeskus annab teada, kus tehakse täna teetöid.

Lääne-Viru maakonnas Tallinna-Narva maanteel suunatakse täna hilisõhtul kogu Viitnat läbiv liiklus (km-d 70-80,6) vastvalminud Viitna möödasõidu vasakpoolsele sõiduteele.

Seoses sellega toimub Narva poole sõitjate ajutine suunamine peale Loobu jõge paremalt teelt vasakule. Kiiruspiirang lõigul on 70 km/h, kõrgendatud ohuga kohtades 50 km/h.

Viitna asulasse ja Võsule pääsevad liiklejad üle Viitna-Koljaku teel asuva viadukti.

Antud liikluskorraldus kehtib 2012 juuni lõpuni.

Harju maakonnas Tallinna-Rapla-Türi maantee ja Tallinna ringtee Luige eritasandilise ristmiku objektil muutub täna õhtust liiklusskeem: Tallinna ringteel on liiklus 17,5 kilomeetrist kuni ringristmikuni suunatud uuele Tallinna ringtee niidile.

Kiirus on piiratud 30 km/h. Kilomeetril 17,9 on silla ehitamisel läbisõidu kõrgus piiratud 4,5 m ja sõiduraja laiuseks jääb 3,5 m.

Seoses rulluisumaratoniga on täna kell 10-16 liiklusele suletud Harju ma akonnas Loovälja tee Kogre tänavast Maardu mõisa teeni (km-d 2,6-5,8; s.o. Tallinna-Narva maantee Maardu järve äärne kogujatee).

Ida-Viru maakonnas Iisakul on laada tõttu kell 8-16 liiklusele suletud Tärivere-Iisaku tee 3. kilomeetril. Ümbersõit toimub Tervise tänava kaudu.

Esmaspäeval, 4. juunil suletakse liikluseks Tartu maakonnas Hammaste-Rasina maantee 9. kilomeetril asuv remondisolev Lääniste sild.

Ümbersõit on tähistatud marsruudil Hammaste-Ahja-Mooste-Rasina. Sild jääb suletuks orienteeruvalt 27. augustini.

Harju maakonnas Tallinna-Paldiski maanteel Hüüru-Kiia remondilõigul (km-d 16-18,9) alustatakse homme asfalteerimistöödega. Üks sõidurada on suletud ning 1 km pikkusel lõigul reguleeritakse liiklust fooridega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles