Politsei otsib «Kanada psühhot» Pariisi loodeosast

Mari Kamps
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pariisis asuv baar Le petit Batignolles ja hotell Studio-Batignolles on need kohad, kust politseinikud on nn Kanada psühhot otsimas käinud.
Pariisis asuv baar Le petit Batignolles ja hotell Studio-Batignolles on need kohad, kust politseinikud on nn Kanada psühhot otsimas käinud. Foto: SCANPIX

Prantsuse politseinikud on kindlad, et armukese Lin Juni tükeldamises ja kehaosade postitamises kahtlustatav «Kanada psühho» Luka Rocco Magnotta viibib või viibis neljapäevast-reedest saadik Pariisis.

Politseinikud on otsinud 29-aastast kanadalast baarist ja kahest hotellist Pariisi loodeosast, vahendas AFP oma allika sõnu.

Magnottat kahtlustatakse oma poiss-sõbra tapmise filmimises, tema keha tükeldamises ja kehaosade lähetamises Kanada poliitikutele. Kahest erakondadele saadetud pakist leiti sel nädalal inimese jalalaba ja käsi.

Magnotta kodu lähistelt Montrealis leiti kohvrist mehe torso, mis kuulus tema armukesele.

Rahvusvaheline politseiorganisatsioon Interpol kuulutas mehe tagaotsitavaks neljapäeval.

Magnotta on kasutanud erinevaid nimesid (Eric Clinton Newman ja Vladimir Romanov), ta suudab pärast ümberriietumist esineda hästi ka naisena.

Kanada meedia andmetel on mees käinud Pariisis varemgi, avaldades temast fotosid Eiffeli torni ja Moulin Rouge’i taustal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles