Kasutütre väidetav vägistaja otsib õigust ringkonnakohtust

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohus
Kohus Foto: Elmo Riig / Sakala

Kasutütre aastaid kestnud vägistamise eest 10-aastase vanglakaristuse saanud mees taotleb kolmapäeval Tallinna ringkonnakohtus enda õigeksmõistmist.


Kuna 60-aastane Enn viis oma süüasja ringkonnakohtusse, ei ole talle määratud 10-aastane vanglakaristus veel jõustunud ning ta viibib vabaduses.

Mullu novembri lõpus mõistis Harju maakohus mehe süüdi kasutütre seksuaalses kuritarvitamises ja vägistamises aastatel 1991-2000.

Mees hakkas kasutütart seksuaalselt kuritarvitama, kui too oli kõigest kuueaastane ning vägistamised kestsid kuni ohvri 16-aastaseks saamiseni.

Kriminaalmenetlust alustati neiu avalduse alusel alles 2002. aastal, kuna too ei julgenud varem enese väärkohtlemisest kellelegi rääkida.

Kohus arutas kriminaalasja kinniste uste taga ning kannatanu eraelu kaitse huvides ei avaldata ka süüdimõistetu andmeid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles