Starmani kliendid Vene telekanaliteta ei jää

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanuari keskel kadus Starmani klientide telerist ajutiselt Pervõi Baltiiski Kanal ja asemele ilmus kanal «Ohhota i rõbalka».
Jaanuari keskel kadus Starmani klientide telerist ajutiselt Pervõi Baltiiski Kanal ja asemele ilmus kanal «Ohhota i rõbalka». Foto: Peeter Langovits

Starman saavutas kokkuleppe venekeelsete telekanalite Pervõi Baltiskii Kanal (PBK), PBK Muzõkalnõi, RTR-Planeta ja Ren-TV näitamiseks kõigile kaabel- ja digi-TV klientidele ka pärast 25. veebruari.

Starmani võrguarendusdirektori Indrek Ildi sõnul jõudis ettevõte teleprogrammide tootjate ja kanalite esindaja MTÜ Balti Autorite ja Leviliiduga kokkuleppele nelja venekeelse telekanali edastamiseks kolme aasta vältel, teatas Starman.

«Kokkuleppe kohaselt näevad kõik Starmani kliendid ka pärast 25. veebruari venekeelseid telekanaleid PBK, PBK Muzõkalnõi, Ren-TV ja RTR-Planeta ning nende teleprogrammide asukoht Starmani kaabel- ja digi-TV pakettides ei muutu,» selgitas Ild.

Tema sõnul ei too PBK ja teiste Vene telekanalite edastamisõiguse pikendamine kaasa hinnatõusu ühegi nende paketi klientidele.

Kokku on Starmani kaabeltelevisiooni ja digi-TV võrkudes nüüd nähtavad 20 venekeelset telekanalit, mille edastamiseks sel aastal on ettevõttel kokkulepped olemas.

Juhul, kui soovitud telekanaleid programmivalikus näha ei ole, tuleb teleril või digiboksil teha uus kanalite otsing.

Starman on Eesti suurim kaabellevivõrgu baasil televisiooni-, interneti- ja telefoniteenust pakkuv ettevõte. Lisaks kaabelvõrgule edastab Starman telepilti ka maapealse leviga digitaaltelevisiooni ZUUMtv vahendusel.

Starmanil on kokku üle 163 000 kaabeltelevisiooni ja ZUUMtv kliendi ning rohkem kui 51 000 interneti- ja telefoniklienti üle Eesti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles