Bill Clinton: Romney oleks maailma jaoks hukatuslik valik

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endine USA president Bill Clinton ja praegune riigipea Barack Obama esinesid eile koos New Yorgis.
Endine USA president Bill Clinton ja praegune riigipea Barack Obama esinesid eile koos New Yorgis. Foto: SCANPIX

USA ekspresident Bill Clinton hoiatab, et kui Mitt Romney presidendiks valitakse, oleks sellel «hukatuslikud» tagajärjed Ühendriikide ja maailma jaoks.

Isegi president Barack Obama pole vabariiklase võimalikku võitu novembrikuistel valimistel nii tumedates toonides kujutanud, vahendas AP.

Clinton arvustas Romneyt eile New Yorgis toimunud kampaaniaüritusel, kus koguti annetusi Obamale. Clinton ütles, et president väärib teist ametiaega, kuna juhtis majanduse välja armetust olukorrast ja alternatiiv ehk Romney oleks hukatuslik valik.

Clinton ütles ka, et Romney ja teised vabariiklased on omaks võtnud Euroopa majanduspoliitika. «Kes oleks eales arvanud, et vabariiklased, kes aastakümneid irvitasid Vana Euroopa üle, võtavad omaks nende majanduspoliitika,» lausus ta.

Veel eelmisel nädalal ütles Clinton Romney kohta, et endisel Massachusettsi kuberneril on soliidne ärikogemus – see väide aga on risti vastupidine demokraatide taktikaga maalida Romneyt halastamatu riskiinvestorina, kes suurema kasumi nimel massiliselt töökohti kaotas. Clinton väitis eelmise nädala intervjuus siiski, et Obama on majanduse õigel kursil hoidmiseks parem valik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles