Teetööd häirivad mitmel pool liiklust

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teetööd.
Teetööd. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Asfalteerimistööde tõttu on häiritud liiklemine ning sihtpunkti jõudmiseks tuleb arvestada lisaajaga Tallinn-Paldiski maanteel asuval Hüüru-Kiia (16,0-18,9 km) remondilõigul. Maanteeinfokeskus soovitab ümbersõiduna kasutada Tallinn-Pärnu maanteed ja Tallinna ringteed.

Sobiva ilma korral tehakse pindamistöid ning kehtestatud on kiirusepiirang 30 km/h Hiiu maakonnas Kärdla-Käina maanteel Nõmbast-Tammela ristmikuni (8,5-10,5 km), Nõmba-Silde ja Nõmba-Vilivalla maanteel Nõmbas ning Vaemla-Kassari-Luguse maanteel Netist-Reigi saare ristmikuni (km 7,8-11,4).

Kaablipaigaldustöödeks on tööde tsoonis piiratud kiirust kuni 50 km/h Lääne-Viru maakonnas Rakvere-Väike–Maarja-Vägeva maanteel Väike-Maarjast Müürikuni (25,4-26,2 km), Järva-Jaani–Tamsalu-Kullenga maanteel Järva-Jaanist Vajanguni (0,2-10,7 km) ning Valga maakonnas Viljandi-Rõngu maanteel Pikasillal (44,4-46,3 km).

Teekatte parandustööde tõttu on piiratud liikumiskiirust tööde tsoonis kuni 30 km/h Jõgeva maakonnas Jõgeva-Põltsamaa maanteel Kaave-Aidu vahelisel maanteelõigul (5,1-9,5 km).

Teekatte märgistustöid tehakse Tartu maakonnas Tartu-Viljandi-Kilingi–Nõmme maanteel Viljandi ring-Rõhu lõigul (0,0-7,2 km) ning Jõhvi-Tartu-Valga maanteel Igaverest-Kobratuni (113,5-118,5 km).

Maanteeinfokeskus palub olla ettevaatlik märgistajatest ja märgistustehnikast möödasõidul.

Eelteade:

Veetrassi ehitustöödega seonduvalt on homme kella 08.00-18.00-ni liiklusele suletud Võru maakonnas Uue-Antsla–Vana-Antsla maantee esimesel kilomeetril. Ümbersõit on tähistatud Vana-Antsla kaudu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles