Meikar tahab Reformierakonna üldkogul sõnavõtuga esineda

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silver Meikar
Silver Meikar Foto: Postimees/Sсаnpix

Erakonnale varjatud annetuste tegemise üles tunnistanud reformierakondane Silver Meikar soovib pühapäeval toimuval Reformierakonna üldkogul esineda sõnavõtuga, et juhtida tähelepanu Eesti poliitika avatumaks muutmisele.

«Ma olen palunud sõna Reformierakonna üldkogul ja mulle ei ole veel kindlat vastust antud,» ütles Meikar ERRi uudisteportaalile.

Poliitik lausus, et sõnavõtu mõte oleks rääkida rohkem tulevikust ja mitte minevikust.

Meikar avaldas lootust, et eelmisel nädalal teda tabanud isiklikud rünnakud partei juhtkonna poolt on nüüd lõppenud ja ja hakatakse tegelema põhiteemaga, mismoodi muuta Eesti poliitikat avatumaks.

Reformierakonna pressiesindaja Silver Pukk teatas täna hommikul, et erakonna liige, kes soovib üldkogul sõna saada, peab käituma vastavalt üldkogu kodukorrale ja sõnavõtuks kohapeal registreeruma. Reformierakonna liikmena on Silver Meikaril võrdsed õigused kõikide teiste erakonna liikmetega, lisas Pukk.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles