Vabariigi valimiskomisjoni hakkab juhtima Alo Heinsalu

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alo Heinsalu.
Alo Heinsalu. Foto: Peeter Langovits

Vabariigi valimiskomisjon (VVK) valis täna komisjoni uueks esimeheks õiguskantsleri kantselei direktori Alo Heinsalu, aseesimeheks sai Harju maakohtu kohtunik Meelis Eerik.

VVK uus koosseis astus neljaks aastaks ametisse 1. juunil. Eelmisest koosseisust jätkavad valimiste keskkomisjoni liikmena peale Heinsalu ja Eeriku ka riigiprokurör Jaan Naaber ja Tallinna ringkonnakohtu kohtunik Meelika Aava.

Samuti kuuluvad komisjoni riigikogu kantselei asedirektor, õigus- ja analüüsi osakonna juhataja Aaro Mõttus, riigikontrolli kohaliku omavalitsuse auditi osakonna peakontrolör Airi Mikli ning riigikantselei istungiosakonna juhataja Aivar Rahno.

Seni oli VVK kauaaegne juht riigikogu kantselei direktor Heiki Sibul, kes uues koosseisus ei jätka. Koosseisu vahetusega lahkusid komisjonist ka riigikantselei nõunik Jüri Heinla ning riigikontrolli välissuhete teenistuse juhataja Rein Söörd.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles