Vaata, kus tehakse täna teetöid

Martin Smutov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pindamine muudab tänavalõigud tolmuvabaks.
Pindamine muudab tänavalõigud tolmuvabaks. Foto: Peeter Kümmel / Sakala.

Maanteeinfokeskus annab ülevaate, kus tehakse Eestis teetöid.

Sobiva ilmaga pinnatakse teekatet:
- Saare maakonnas Risti-Virtsu-Kuivastu maanteel Saikla ja Tagavere vahel (km-d 99,9-103,2);
- Lääne-Viru maakonnas Tallinna-Narva maanteel Sämi ja Pikaristi lõigul (km-d 110-115);
- Rapla maakonnas Juuru-Rapla teel Hõreda ja Helda lõigul (km-d 0,7-4,8);
- Hiiu maakonnas Rehemäe teel (km-d 0-2,2).
Pinnatud lõikudel kehtib kiiruspiirang 30 km/h.

Teetruubi ehituseks on täna kell 9-18 liiklusele suletud Tartu maakonnas Järiste-Luke mõisa tee 4. kilomeetril. Ümbersõit toimub Luke asula kaudu.

Võru maakonnas Uue-Antsla–Vana-Antsla maantee esimesel kilomeetril on kell 8-18 veetrassi ehitustöödeks liiklusele suletud. Ümbersõit on tähistatud.

Raplas Rapla-Varbola maantee 26. kilomeetril freesitakse nädala lõpuni ca 700 m lõigul teekatet. Kiirus piiratud 30 km/h.

Geoloogiliste uuringute tõttu on 1. juulini tööde ajal töötsoonis piiratud kiirus t 30 km/h Järva maakonnas Pärnu-Rakvere-Sõmeru maanteel Roosna-Alliku ja Ahula vahel (km-d 110,8-120,7).

15. juunini ehitatakse tolmuvaba katet Pärnu maakonnas Lindi-Liu-Järve tee Liu-Järve lõigul (km-d 7,7-10,6) ja kehtib kiiruspiirang 50 km/h.

Ida-Viru maakonnas Tallinna-Narva maanteel Kõrkkülas (133.km) on juuli lõpuni tööpäeviti kell 8-17  kaablitöödeks piiratud kiirust 70 km/h, vajadusel piirang 50 km/h.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles