Ukraina opositsioon süüdistab võime eelarveraha riisumises

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna Poolas ja Ukrainas algavat jalgpalli EMi on vaatama sõitnud tuhanded jalgpallifännid. EMi avalöök antakse Poola ja Kreeka vahelise kohtumisega.
Täna Poolas ja Ukrainas algavat jalgpalli EMi on vaatama sõitnud tuhanded jalgpallifännid. EMi avalöök antakse Poola ja Kreeka vahelise kohtumisega. Foto: SCANPIX

Ukraina opositsioon süüdistab võime jalgpalli Euroopa meistrivõistlusteks eraldatud eelarverahade riisumises ning kavatseb pärast spordipeo lõppu nõuda rahakasutuse kontrolli.

«Me langetasime otsuse, et päev pärast EM-i lõppu hakkab opositsioon parlamendi ja ühiskondliku koostisosa kaudu ette valmistama tõsiseid ülekuulamisi eelarverahade kasutamise küsimuses EM-iks valmistumisel,» ütles asespiiker, Julia Tõmošenko blokki kuuluv Mõkola Tomenko reedel Kiievis ajakirjanikele.

Ta väljendas lootust, et «peaprokuratuur paneb ikkagi veidi hiljem kõigile i-dele, mis meie hinnangul tähendavad eelarveliste vahendite massilist riisumist EM-iks valmistumise egiidi all, täpi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles