NO99: «Reformierakonna juhatuse koosolekut» ei saa uuesti näha

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teater NO99 kinnitusel oli «Reformierakonna juhatuse koosolek» ühekordne aktsioon.
Teater NO99 kinnitusel oli «Reformierakonna juhatuse koosolek» ühekordne aktsioon. Foto: Andres Haabu / Postimees

Teater NO99 kinnitusel oli eelmisel nädalal rahastamisskandaalist ajendatuna ette kantud «Reformierakonna juhatuse koosolek» ühekordne aktsioon, mida ei saa uuesti näha.

NO99 kommunikatsioonijuht Pirkko Valge ütles Postimehele, et teatri aktsioonid on mõeldud ühekordsete üritustena ja sellest põhimõttest soovitakse kinni pidada ka nüüd. Seega pole «Reformierakonna juhatuse koosoleku» salvestuse näitamist ega tüki uut ettekandmist tema sõnul plaanis.

Samas kinnitas Valge, et «Reformierakonna juhatuse koosoleku» puhul oli tegu esimese osaga sarjast «Esimesed lugemised» ning samalaadseid etteasteid on teatril plaanis veel. «Arvestades, et selle lugemise tekst valmis vaid ühe nädalavahetusega, puudub meil pikk plaan uute lugemiste toimumisaegade osas,» lisas ta.

Teater NO99 näitlejad kandsid eelmise teisipäeva hilisõhtul Tiit Ojasoo ja Ene-Liis Semperi juhendamisel ette oma versiooni rahastamisskandaali puhkemise järel toimunud Reformierakonna juhatuse koosolekust. Täissaalile läinud etteastet käis vaatamas üle 250 inimese.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles