Leib: Reformierakond jättis kasutamata hea võimaluse mainet parandada

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reformierakonna üldkogu Viljandi lossimägedes. Ivi Eenmaa kaisutab Kristen Michalit.
Reformierakonna üldkogu Viljandi lossimägedes. Ivi Eenmaa kaisutab Kristen Michalit. Foto: Andres Haabu

Praeguse poliitikat puudutava põhisüüdistuse arutamise asemel vilistasid Reformierakonna realiikmed Silver Meikari üldkogul lihtsalt välja, seetõttu jättis Reformierakond kasutama hea võimaluse oma mainet parandada, leiab kriisikommunikatsiooni asjatundja Ilona Leib.

Tartu ülikooli kriisikommunikatsiooni lektor ja PR Partneri juhataja Ilona Leib rääkis «Aktuaalsele kaamerale», et ignorantsus on jõudnud tervesse sellesse organisatsiooni, vahendas ERR Uudised.

«Väga kõva sisekommunikatsioon ja ajupesu on tehtud inimestele, saates neile sellise sõnumi, et Silver Meikar on lihtsalt kitunud erakonna peale, aga selles ei ole ju küsimus, küsimus on selles, mis on olnud need teod eelevalt, mille suhtes seisukohta on palutud võtta,» ütles ta.

Paraku on poliitskandaal, mida osalised üritavad näidata erakondade siseasjana, leidnud kõlapida juba väljaspool Eestit, kuna annetuseskandaali on tõmmatud ka ettevõtjad, küsivad tööandjate keskliidu partnerid välismaal meie tööandjate esindajatelt selgitusi.

«Selline vinduv kriis kahjustab oluliselt Eesti mainet, Põhjamaade ettevõtted on siia palju investeerinud ja sellised kriisid, mis jäävad lahendusteta või mis tekitavad küsimusi, panevad neid muretsema,» nentis tööandjate keskliidu juhataja Tarmo Kriis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles