Putin: me ei luba sotsiaalsetel šokkidel Venemaad nõrgestada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
President Vladimir Putin
President Vladimir Putin Foto: SCANPIX

President Vladimir Putin tõotas täna, et ta ei luba ühiskondlikel vapustustel Venemaad nõrgestada, mis oli vastuseks kümnele tuhandele Moskvas marssivale meeleavaldajale, edastas AFP.

«Me ei saa aktsepteerida asjaolusid, mis ohustavad meie riiki või lõhestab ühiskonda,» ütles Putin riigitelevisioonis. «Me ei salli otsuseid ja aktsioone, mis viivad ühiskonna ja majanduse tõsisesse šokki.»

Putini esinemine Kremlis toimus ajal, kui tuhanded meeleavaldajad ühinesid kõige suurema demonstratsiooniga alates presidendi ametisse kinnitamisest.

Venemaa president ei kõnetanud protesteerijad oma kommentaarides otse. Ta lisas, et ta on avatud muudatustele seni kaua, kui need on ettevaatlikud ja hästi läbi mõeldud.

«Tõsised ümberkorraldused on toimumas tänapäevases maailmas,» ütles Putin. «Venemaa eeldab, et tal on oluline koht nendes muudatustes. Me peame oleme vastuvõtlikud kõigele uuele ja arenenud.»

«Kuid me saame seda teha ainult juhul, kui meie riigis valitseb stabiilsus,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles