Liiklusõnnetustes sai kannatada kolm mootorratturit

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Tallinnas ja Jõgevamaal toimus eile kolm liiklusõnnetust, kus sai kokku kolm mootorratturit vigastada.

Politsei- ja piirivalveameti korrapidaja teatel juhtus esimene õnnetus kella 11.40 ajal Tallinnas Tartu maanteel, kus mootorratast Buell Firebolt juhtinud 29-aastane Dmitri pidi järsult pidurdama, et mitte otsa sõita tema ees peatunud sõiduautole Škoda Superb, mida juhtis 60-aastane Tõnu. Vastu autot kukkunud mootorrattur sai vigastada ja ta toimetati Ida-Tallinna keskhaiglasse.

Mootorrattur sai kannatada ka eile kella 12.45 paiku Jõgevamaal Tabivere vallas toimunud liiklusõnnetuses, kus 44-aastane Kalmer kaotas Elistvere külas Pataste-Kaiavere-Luua teel mootorrattaga Kawasaki kurvis juhitavuse ja sõitis kraavi. Viga saanud mootorrattur viidi Tartu ülikooli kliinikumi.

Kolmas liiklusõnnetus toimus kella 17.15 ajal Tallinnas Narva maanteel, kus põrkasid kokku vasakpööret sooritanud autobuss MAN, mida juhtis 26-aastane Viktor, ja otse liikunud mootorratas Harley Davidson, mida juhtis 46-aastane Jaak. Mootorrattur toimetati vigastatuna Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles