ERR.ee: Tarmo Miilitsa sõnul pole maksimaalseid karistusi määratud

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Politseiameti korrakaitse juht Tarmo Miilits ütles, et jaanuaris ja veebruaris alustas politsei autode üldise tehnoseisundi kontrollimist, kuid maksimaalseid karistusi ei ole kellelegi määratud, teatas

ERR Uudised

.

«Jaanuaris-veebruaris kontrollis politsei tõkiskingade, tulekustutite, autoapteegi olemasolu. Kontrolliti autode üldist tehnoseisundit - rehvide korrasolekut, kas koolibussid on tehnilises korras,» selgitas Miilits ETV saates «Paar».

Rääkides juttudest, et politsei määrab juba esimese rikkumise korral maksimaalse karistuse, ütles Miilits, et meedia on politseid sildistanud.

«Kui riigis on rahade olukord nigel, siis meedia on sildistanud politseid, et me oleme kontrollimisel aktiivsemad ning tuuakse paralleele, kui palju trahve kuus määratakse, kuid politsei selge ülesanne on säästa inimelusid,» rõhutas Miilits.

Miilits tõi saates välja ka viis olukorda, mille eest eelmisel aastal määrati keskmisest suuremaid trahve. Enamus neist puudutas purjus peaga auto juhtimist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles