Raivo Järvi asendusliige riigikogus on Kalev Kallemets

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev Kallemets
Kalev Kallemets Foto: Arvet Mägi / Virumaa Teataja

Raske haiguse tagajärjel surnud Raivo Järvi asendusliige riigikogus on reformierakondlane Kalev Kallemets.

Viru Keemia Grupis projektijuhina töötav Kalev Kallemets (33) on praegu Tallinna linnavolikogu liige.

Hiiu-, Saare- ja Läänemaal kandideerinud Kalev Kallemets sai mullu märtsis toimunud riigikogu valimistel 469 häält.

Kallemets ütles BNS-ile, et kurb uudis Raivo Järvi surmast on nii värske, et ta ei ole riigikogu liikme kohale asumise peale veel mõelda jõudnud. Kallemetsa sõnul on see oluline samm ning ta soovib enne otsuse langetamist natuke mõelda ja ka lähedastega nõu pidada.

Pühapäeva hommikul suri pärast rasket haigust 57-aastasena riigikogu reformierakondlasest liige, kunstnik ja saatejuht Raivo Järvi.

Raivo Järvi sündis 1954. aasta 23. detsembril Pärnus . Ta lõpetas Tallinna 46. keskkooli 1973. aastal ning Eesti Riikliku Kunstiinstituudi 1979. aastal.

Kunstnikuna on Järvi illustreerinud raamatuid, millest tuntumad on olnud lastele mõeldud teosed. Samuti on ta töötanud saatejuhina Eesti Televisioonis, Kanal 2s ja Kuku raadios.

Poliitikuna oli Järvi tegev alates 1998. aastast. Alguses kuulus ta Mõõdukate hulka, Reformierakonna liikmeks sai ta 2002. aastal. Riigikogu liige on Järvi olnud alates 2003. aastast.

Raivo Järvit jäävad leinama abikaasa Tatjana Järvi ja täisealine poeg eelmisest abielust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles