Saare maavalitsus jõudis koondamistega kriitilise piirini

Alo Raun
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lennart Rikk

Saare maavalitsus jõudis viimase koondamisega kriitilise piirini, kus ülesanded veel ei kao, ütles maavanem Toomas Kasemaa. 


«Kui veel tuleks inimesi vabastada, siis on kriitiline piir ületatud ja tuleb hakata riigi antud ülesandeid vähendama,» rääkis ta Oma Saarele.

Tartu ülikoolis 2002. aastal ajakirjanduse ja kommunikatsiooni osakonnas avalikkussuhete ja teabekorralduse erialal lõpetanud Anu Vares ütles Oma Saarele, et keerulisel ajal ametist lahkudes on tunded üsna vastuolulised, ent sisemine rahu on juba tagasi.

«Mõtted on täna sellised, et 1. märtsil 2005 sisenesin esimest korda siia kabinetti, et tööle hakata, ja 1. märtsil 2009 olen ma siit läinud. Sportlaste keeli on see üks olümpiatsükkel.»

Need ülesanded, mis puudutavad maavalitsuse välissuhtlust, lähevad tema sõnul üle arengu- ja planeeringuosakonnale, ning meediaga suhtlemist ja kommunikatsiooni puudutavad materjalid lähevad esialgu maasekretäri kätte, kuigi kas need ülesanded ka maasekretärile jäävad, ei osanud ta öelda.

Küsimusele, kuidas võib ta end tunda esmaspäeva hommikul, mil ta on harjunud kell seitse tõusma, et end tööle sättida, vastas Anu Vares: «Tuleval esmaspäeval tuleb ka vara tõusta ja sättida end tööhõiveametisse, et end töötuna kirja panna.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles